Ballina / Reçeta (page 6)

Reçeta

Floil bën çudira në kuzhinë!

floil, fluid

Thonë se dashuria më e sinqertë është dashuria ndaj ushqimit, e nëse këtë thënie e lexoni në barkun e thatë, do të besoni se me të vërtetë nuk ka dashuri tjetër pos asaj për ushqimin. Dhe imagjinoni njëmend sikur jeni super të uritur dhe ndjeni aromën e specialitetit të preferuar …

Lexo më shumë

Supa e preferuar e dimrit

supa e dimrit

Një nga elementet kyçe të çdo tryeze padyshim që është supa. Tani që jemi në kohën e dimrit, konsumimi i saj është edhe më i domosdoshëm, për shkak të vlerave që ka. Nëse nuk keni ide se çfarë supe të përgatisni për mëngjes, më poshtë ju sjellim një recetë. Media …

Lexo më shumë

Ja si duhet të zihet orizi

orizi

Zierja e orizit tingëllon si një ndër punët më të zakonshme, të cilat mund t’i bëni në kuzhinë, mirëpo, në realitet, orizin rrallëkush di vërtet ta ziejë mirë. Ose është tepër i thatë ose tepër kërcëllues, disave gjithmonë u ngjitet për tenxhere, të tjerët e zien aq shumë sa më …

Lexo më shumë

9 ushqime që duhet t’i provoni

Kërkoni ndryshime në ushqimin tuaj? Provoni disa ushqime të reja të çuditshme, të cilat ndoshta asnjëherë nuk i keni parë ose nuk keni dëgjuar. Këto ushqime mund të gjenden në gjithë botën, dhe pavarësisht pamjes së çuditshme kanë edhe përparësi të shkëlqyeshme shëndetësore. 1. Carambola   Frutë unike tropikale në …

Lexo më shumë

Iki të zakonshmes, zgjedh FLOIL

Kultura e ushqimit ka qenë gjithmonë një botë në vete ku jo secili ka pasur informacione të shumta rreth përbërësve ushqimorë që janë përdorë për një shujtë. Për disa kjo botë mund  të jetë veç një rutinë e parëndësishme ditore, e për disa të tjerë, siç është për shembull ekipi …

Lexo më shumë