Reçeta

Makarona me mish toni

Makaronat mbeten gjithmonë një pjatë që nuk zhgënjen kurrë. Kjo është një recete e thjeshte dhe e shijshme: Përbërësit e nevojshëm për katër persona: ▪ 350 g makarona sipas dëshirës, ▪ 160 g mish toni nga konserva, ▪ 1 thelb hudhre. Përgatitja: Kullojeni mirë mishin e tonit nga vaji, priteni …

Lexo më shumë

Për ata që duan të dobësohen

Kjo menu i afrohet ushqimit të shtëpise, me gatime tradicionaletë modifikuara për të pasur më pak yndyrë dhe kripë. Në menynë tradicionalembizotërojne kryesisht ushqimet e stinës. Sipas blerina.diet, dietatradicionale përmban sasi të pakta yndyre dhe proteinash shtazore. Ajo bazohet në ushqime me prejardhje bimore kryesisht drithëra dhe perime, gjithashtu edhe …

Lexo më shumë

Këto ushqime ju relaksojnë

Ndonjëherë e tërë dita na shkon me ndjesinë e të qenit i lodhur, gjë e cila na pengon edhe produktivitetin në punë. Por studimet kanë treguar se disa lloje ushqimesh, që janë të pasura me vitamina të ndryshme, mund të ndihmojnë në largimin e lodhjes dhe në të qenit më …

Lexo më shumë