Ballina / LIFESTYLE / Receta sesi të përgatisni deodorantin më të mirë dhe të shpejtë

Receta sesi të përgatisni deodorantin më të mirë dhe të shpejtë

Ky është një deodorant shumë i thjeshtë për t’u përgatitur, ju merr shumë pak kohë dhe mbi të gjitha nuk kushton aspak. Jo më kot, e kanë cilësuar edhe si “receta më e mirë e deodorantit natyral”.

Udhëzime:

Prisni një fetë liomon dhe shtoni 5 pika nga produkti i bukurisë “Witch Hazel” ( të cilin e gjeni në çdo farmaci) mbi copën e limonit. Më pas aplikojeni tek sqetullat. Ju mund ta ruani këtë produkt në frigorifer për një javë.

Këshilla:
Mos e përdorni pas depilimit.

Provo po ashtu

Ja 4 arsyet përse një njeri narcist nuk është i aftë të mbajë një lidhje serioze

Narcizmi është një çrregullim personaliteti që i bën njerëzit të mendojnë se janë superior ndaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.