Realizohet blerja më e madhe e pronës me Bitcoin

Një vilë e madhe në Miami është shitur dhe pagesa është kryer vetëm në Bitcoin.

Michael Komaransky kishte nxjerr online për shitje vilën e tij në lagjen e të pasurve Ponce Davis në Miami për një çmim prej 6.5 milion dollarë dhe si pagesë pranonte dollarë ose Bitcoin, transmeton Express. Ky njoftim ishte nxjerr në Gusht 2017 ndërsa blerja u mbyll zyrtarisht me 1 Shkurt 2018.

Pagesa u krye me Bitcoin, ku në bazë të vlerës në atë datë ai e shiti atë për 455 Bitcoin (6 milion dollarë).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.