Ballina / LIFESTYLE / Fun / Reagimi i foshnjës së frikësuar e bën të qeshë botën (VIDEO)

Reagimi i foshnjës së frikësuar e bën të qeshë botën (VIDEO)

Një hije e rëndomtë e ka frikësuar foshnjën… 

Provo po ashtu

lojerat olimpike ne tokio dhe robotet

Tokio: Robotët “Kawaii” do t;i argëtojnë musafirët gjatë Lojërave Olimpike

“Kawaii” (të këndshëm) për të pritur vizitorët dhe atletët e Lojërave Olimpike të Tokios ose …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.