Ballina / LIFESTYLE / Fun / Reagim qesharak i policit “trim” (VIDEO)

Reagim qesharak i policit “trim” (VIDEO)

Shikojeni si ulërin ndihmësi i sherifit, pasi që aligatori i vogël e hedh kokën drejt tij…

Në video paraqitet aksioni i policisë për kthimin e aligatorit të vogël në vend të sigurt. Zvarritësi është kapur e lidhur, por befas e kthen kokën prapa, me çka e frigon njërin prej policëve.

Provo po ashtu

lojerat olimpike ne tokio dhe robotet

Tokio: Robotët “Kawaii” do t;i argëtojnë musafirët gjatë Lojërave Olimpike

“Kawaii” (të këndshëm) për të pritur vizitorët dhe atletët e Lojërave Olimpike të Tokios ose …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.