rama

Rama: Ja 19 ministrat e mi

Sot kryeministri i qeverisë së re, Edi Rama ka dalë dhe ka prezantuar drejtpërdrejt në mediat Qeverinë e Re të Shqipërisë.

MINISTRITË:

1. Ministër i Financave, Shkëlqim Cani (PS)

2. Ministër i Brendshëm, Saimir Tahiri  (PS)

3. Ministër i Jashtëm, Ditmir Bushati   (PS)

4. Ministre e Mbrojtjes, Mimi Kodheli   (PS)

5. Ministre e Integrimit, Klajda Gjosha  (LSI)

6. Ministër i Drejtësisë, Nasip Naço     (LSI)

7. Ministër i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto (LSI)

8. Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Edmond Panariti    (LSI)

9. Ministre e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni (PS)

10. Ministër i Shëndetësisë, Ilir Beqja (PS)

11. Ministër i Tregtisë dhe Zhvillimit Ekonomik, Arben Ahmetaj (PS)

12. Ministër i Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri (PS)

13. Ministër i Arsimit dhe Sportit, Lindita Nikolla (PS)

14. Ministre e Kulturës, Mirela Kumbaro (PS)

15. Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj (PS)

16. Ministër i Mjedisit, Lefter Koka (LSI)

17. Ministre e Inovacionit dhe Administratës, Milena Harito (PS)

18. Ministër për Marrëdhëniet me Parlamentin, Ilirjan Celibashi (PS)

19. Ministër i Çështjeve Vendore, Bled Çuçi (PS)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.