Rakiq voton me letërnjohtim të Kosovës

Kryetari i Listës Serbe, njëherësh kryetar i komunës së Mitrovicës Veriore, Goran Rakiq, i shoqëruar me mbi 100 persona, ka votuar sot rreth orës 8:00 të mëngjesit në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të Republikës së Kosovës.

Ai votoi me letërnjoftim të Republikës së Kosovës në qendrën e votimit “Mihajlo Petroviq – Alas” në veri të Mitrovicës.

“Këto zgjedhje janë vendimtare për popullin serb dhe qëndrimin e tyre në Kosovë”, tha Rakiq para gazetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!