RAJONI

Çka nuk përmbushën shtetet e Ballkanit për anëtarësim në BE

KE, Komisioni Evropian

Për anëtarësim në Bashkimin Evropian shtetet e Ballkanit Perëndimor duhet t’i përmbushin edhe një varg kriteresh politike , ekonomike por edhe standardet e caktuara evropiane. Thuaja se të gjithat ndodhen larg anëtarësimit sepse kanë treguar shenja serioze të mospërmbushjes së kushteve që kvrkohen nga to. Më poshtë janë vetëm disa …

Lexo më shumë

Media gjermane: “Orët luksoze të gjykatësve” shqiptarë

mediat gjermane

Gazeta gjermane “Süddeutsche Zeitung” i kushton vëmendje dekriminalizimit të drejtësisë shqiptare dhe luftës së patundur të një diplomati amerikan. Nën artikullin me titull “Orët luksoze të gjykatësve” gazeta gjermane “Süddeutsche Zeitung” nënvizon se një diplomat amerikan kërkon të dekriminalizojë drejtësinë në Shqipëri. Fjala është në artikullin e medias gjermane për …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!