RAJONI

Çfarë i shkruante Zoran Gjingjiq Bushit, Blairit dhe Putinit për Kosovën

zoran gjingjiq

Në 15-vjetorin e vrasjes së Zoran Gjingjiqit mediat serbe përkujtojnë qëndrimet e kryeministrit të atëhershëm, por edhe çfarë veprimesh ndërmerrnin edhe liderët tjerë serbë për “zgjidhjen e çështjes së Kosovës”, e në dritën edhe të lajmit të së dielës se gjoja SHBA-të kanë përgatitur një “paketë në katër pika”, të …

Lexo më shumë

Hapja e zyreve të Europolit në 6 shtetet e Ballkanit – kriter për anëtarësim

europol

Si pjesë pakos së kritereve që duhet të përmbushen për të mundësuar integrimin e shteteve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian, janë edhe një varg masash e reformash në sektorin e drejtësisë. Krahas luftës së pakompromis të korrupsionit dhe krimit të organizuar, Brukseli ka planin prej 14 masash të veçanta …

Lexo më shumë