Ballina / RAJONI (page 50)

RAJONI

Kosovë – Maqedoni, fillojnë përgatitjet për mbledhjen e 2 qeverive

kosovemaqedoni

Përgjegjës për koordinimin e kësaj mbledhjeje është zëvendëskryeministri i vendit, Enver Hoxhaj, i cili ka marrë mandatin nga kryeministri Haradinaj. Zëvendëskryeministri Hoxhaj ka pritur sot në takim ambasadorin e Maqedonisë në Kosovë, Ilija Strashevski, me të cilin kanë diskutuar për mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së …

Lexo më shumë

Juncker: Anëtarësimi në BE nuk vjen nga qielli, zgjidhni kontestet kufitare

juncker

“Pranimi në Bashkimin Evropian nuk është gjë e lehtë”, ka thënë sot presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker. Juncker, duke folur në seancën plenare të Parlamentit Evropian në Strasburg, theksoi se “dëshiron tu tregoj shteteve në Ballkan se cilat janë pritjet” e Bashkimit Evropian nga vendet e Balkanit Perëndimor. Në …

Lexo më shumë