RAJONI

Refugjatët përplasen me policinë boshnjake në kufi me Kroacinë

Refugjatët përplasen me policinë boshnjake në kufi me Kroacinë. Sipas mediave botërore deri te incidenti erdhi kur disa dhjetëra migrantë tentuan të kalojnë kufirin e Bosnjë dhe Hercegovinës për tu futur në Kroaci, përkatësisht në territorin e shteteve të Bashkimit Europian. Duke brohoritur “hapne kufirin”, refugjatët tentuan të kalojnë kordonin …

Lexo më shumë