RAJONI

Bernabiq: Kosova është Serbi

ana brnabiq 2

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka deklaruar sot në Berlin se zgjidhja e çështjes së Kosovës duhet të jetë ajo e kompromisit, dhe se për të kompromisi nënkupton njëfarë pike mes asaj që “Kosova është Serbi” dhe asaj që Kosova është e pavarur dhe që Serbia ta njohë atë. “Kompromisi …

Lexo më shumë

Draft-amendamenti i parë për “Maqedoninë e Veriut” kaloi në komisionin kushtetues

maqedoni shkupi

Draft-amendamenti i parë për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë sot kaloi në Komisionin kuvendor për çështje kushtetuese me nëntë vota “për” dhe pesë “kundër”. Me këtë draft-amendament propozohet ndryshimi i fjalës Republika e Maqedonisë me Republika e Maqedonisë së Veriut gjithkund në Kushtetutë përveç në nenin 36 ku …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!