RAJONI

Përgjimet: BE do ta ‘marrë në dorë’ drejtësinë në Maqedoninë e Veriut

Pas dështimit të Prokurorisë Speciale, e cila për mision kishte sjelljen e drejtësisë në Maqedoninë e Veriut, nuk përjashtohet mundësia që këtë proces ta ndihmoj Bashkimi Evropian. Burime pranë Bashkimit Evropian në Bruksel theksuan për agjnecinë INA se nuk përjashtohet mundësia e dërgimt të një misioni mbikqyrës dhe asistues në …

Lexo më shumë

Kabineti i gjeneralit Wolters: Me Vuqiçin nuk është folur për lidhjen urgjente me KFOR-in

Në bisedimet e komandantit kryesor të NATO-s dhe forcave amerikane në Evropë Tod Daniel Wolters dhe kryetarit të Serbisë Aleksandar Vuqiç nuk është bërë fjalë për vendojen e lidhjes urgjente me KFOR-in, po për nevojat e ruajtjes e përmirësimit të formave ekzistuese të komunikimit. Kështu i është thënë “Zërit të …

Lexo më shumë