Ballina / RAJONI (page 3)

RAJONI

Holanda propozon pezullimin e lëvizjes së lirë për Shqipërinë

Tirana_Skenderbeu

Një grup prej katër anëtarëve të Parlamentit të Holandës ka nisur një mocion për të anuluar përkohësisht lëvizjen e lirë për shtetasit e Shqipërisë në Zonën Shengen. Më 11 prill, parlamenti holandez ka diskutuar rreth këtij mocioni, duke siguruar mbështetjen e shumicës. Tani parlamenti do t’i kërkojë qeverisë së Holandës …

Lexo më shumë

VOA: Veprimtari e reagime kundër mohimit të krimeve të luftës në Kosovë

beograd kundershtohet mohimi i krimeve te luftes ne kosove

Në Beograd, organizatat joqeveritare, Nisma e të rinjve për të Drejtat e Njeriut, Fondi për të Drejtën Humanitare dhe Gratë në të zeza shënuan të mërkurën 20 vjet nga krimet kundër shqiptarëve të Kosovës me një veprimtari në qendër të qytetit. Përfaqësuesit e këtyre organizatave thanë se veprimtaria është “një …

Lexo më shumë

Vetëm 43 për qind e qytetarëve të BE-së e mbështesin zgjerimin

integrimi i ballkanit

Shtyrja e hapjes së negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, mosliberalizimi i vizave për Kosovën dhe mesazhet e përsëritura se rruga e Serbisë drejt BE-së do të jetë më e gjatë nga sa shpresohej kanë shënjuar pozicionin e BE-së kundrejt Ballkanit Perëndimor gjatë vitit të shkuar. Pavarësisht …

Lexo më shumë