RAJONI

Scott: Kosova ndër kushtet kryesore të Serbisë për në BE

Ambasadori amerikan në Serbi Kyle Scott ka thënë se Serbia gjatë disa viteve të fundit ka bërë avancim të dukshëm në stabilizimin e ekonomisë dhe përgatitjes për anëtarësim në Bashkimin Evropian, por njëri prej kushteve kryesore për anëtarësim është arritja e marrëveshjes gjithëpërfshirëse për normalizimin e marrëdhënieve me Kosovën. Bllokimi …

Lexo më shumë

Qendra Carnegie e Moskës: Beogradi është gati të nënshkruajë çkado qoftë për Kosovën

Udhëheqja e Serbisë qysh tash është e gatshme të nënshkruajë për Kosovën çfarëdo që të jetë e nevojshme, nëse merr garancione se për shkak të kësaj nuk do ta humbë pushtetin, shkruan Qendra Carnegie e Moskës. “Udhëheqja serbe në esencë, është e gatshme të nënshkruajë çfarëdo qoftë për Kosovën, nëse …

Lexo më shumë

Daçiq: Veprim taktik i Haradinajt

daqic

Nuk do të ketë takim në Paris pa heqje të taksave Ramush Haradinaj nuk ka dhënë dorëheqje me qëllim të tërhiqet, por të fitojë në zgjedhjet parlamentare, ka “vlerësuar” ministri i jashtëm i Serbisë Ivica Daçiq, i cili ka shprehur dyshimin se në shtator do të mbahet takimi në Paris …

Lexo më shumë

Gruaja që zhvaste biznesmenët

euro

Nëpërmjet mashtrimit, kishte përvetësuar fondet e tyre Gruaja prezantohej si përfaqësuese e një organizate të huaj dhe duke përdorur emrin e organizatës, mashtronte duke përvetësuar shuma të konsiderueshme parash nga biznesmenë të ndryshëm, të cilëve u premtonte financime në projekte të mëdha ndërtimi. Seksioni për Krimin Ekonomik dhe Financiar, pas …

Lexo më shumë