RAJONI

Fotografi Hackman fotografoi 250 bunkere shqiptare

Robert Hackman

 ”Daily Mail” shkruan: Mania e Shqipërisë për bunkerët ushtarakë Daily Mail, ka pasur në fokus, Shqipërinë nëpërmjet disa fotografive mahnitëse, të cilat tregojnë se çfarë kanë bërë shqiptarët me 175,000 bunkerët ushtarakë që janë ndërtuar, gjatë periudhës komuniste. Fotografi britanik Robert Hackman fotografoi 250 prej tyre gjatë dhjetë viteve të …

Lexo më shumë

I nominuari i SHBA-së për ambasador në Serbi Godfrey e ka prioritet edhe Kosovën

I nominuari i SHBA-së për ambasador në Serbi Godfrey e ka prioritet edhe Kosovën

I nominuari i SHBA-së për ambasador në Serbi, Anthony Godfrey, tha se prioritet i tij do të jetë normalizimi i marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës dhe gjetja e një zgjidhje të qëndrueshme. Diplomati amerikan, i cili ka qenë zëvëndësambasador në Moskë, thotë se është i vetëdijshëm për “ndikimin malinj të …

Lexo më shumë

Mediat: NATO respekton zgjedhjen e Serbisë

“NATO në tërësi e respekton të drejtën sovrane të të gjitha shteteve, duke përfshirë Serbinë, që të zgjedhin aranzhmanet e tyre politike e të sigurisë”, thuhet në përgjigjen e Aleancës veriatlantike dërguar Radios Evropa e Lirë (REL) në pyetjen për donacionin e pajisjeve ushtarake Serbisë, duke pasur parasysh snaksionet perëndimore …

Lexo më shumë