RAJONI

Skandale: Rrahen hoxhollarët në Maqedoni

Në parkingun afër Operës së Baletit në Maqedoni kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Sylejman Rexhepi dhe myftiu i Shkupit, Ibrahim Shana janë përfshirë në një rrahje. Sipas gazetës maqedonase “Dnevnik”, kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë kishte reaguar pas dorëzimit të një mirënjohjeje për myftiun e Shkupit. Incidenti kishte …

Lexo më shumë