fbpx

RAJONI

Shkup: Mijëra protestues kërkojnë dorëheqjen e Qeverisë Gruevski

Po vazhdon protesta e opozitës para Qeverisë me një pjesëmarrje masive të qytetarëve të ardhur nga të gjitha qytetet e Maqedonisë. Aty vazhdojnë të protestojnë së bashku maqedonas, shqiptarë dhe pjesëtarë të të gjitha bashkësive tjera etnike. Masës së tubuar vazhdojnë t’u drejtohen përfaqësues të shoqërisë civile, intelektualë, studentë, ndërsa …

Lexo më shumë