RAJONI

Dhurata e Ramës për Papën!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama e tregon dhuratën të cilën do t’a jap Papa Franceskut nesër gjatë vizitës në Shqipëri. Në facebook Rama shkruan: “Një kupë prej dheu prej tokës së shqiptarëve. Ekskluzivisht për ju disa pamje të dhuratës që Papa Françesku do të marrë me vete nesër në Selinë …

Lexo më shumë

Zhbllokohet pasuria e Milosheviqit

slobodan-millosheviq

Bashkimi Evropian ka suspenduar dispozitën me të cilën familjes Milosheviq – Borislavit, Slobodanit, Mirjana Markoviqit, fëmijëve të tyre Maria dhe Marko si dhe nuses Milica Galiq – u ishte ngrirë pasuria në vendet e BE-së. Pos familjes Milosheviq, njofton Kurir, në listën për shkrirjen e pasurisë janë edhe shtatë personae: …

Lexo më shumë