RAJONI

Skandale: Rrahen hoxhollarët në Maqedoni

Në parkingun afër Operës së Baletit në Maqedoni kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Sylejman Rexhepi dhe myftiu i Shkupit, Ibrahim Shana janë përfshirë në një rrahje. Sipas gazetës maqedonase “Dnevnik”, kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë kishte reaguar pas dorëzimit të një mirënjohjeje për myftiun e Shkupit. Incidenti kishte …

Lexo më shumë

Dhurata e Ramës për Papën!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama e tregon dhuratën të cilën do t’a jap Papa Franceskut nesër gjatë vizitës në Shqipëri. Në facebook Rama shkruan: “Një kupë prej dheu prej tokës së shqiptarëve. Ekskluzivisht për ju disa pamje të dhuratës që Papa Françesku do të marrë me vete nesër në Selinë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!