RAJONI

Dokument: Marrëveshja e plotë e nënshkruar nga liderët e Maqedonisë

Liderët e Maqedon isë kanë nënshkruar të martën Marrëveshjen për daljen nga kriza politike dhe institucionale në të cilën e kanë futur vendin. Marrëveshja është e nënshkruar në gjuhën angleze, ndërsa përkthimi në shqip nuk është versioni zyrtar i këtij dokumenti. Marrëveshja e plotë: Në marrëveshjen e datës 2 qershor, …

Lexo më shumë

Nuland: Korrupsioni e keqja e Ballkanit

Nuland ka nisur një vizitë zyrtare në rajon, që përfshin Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë. Shtetet e Bashkuara mbështesin një Ballkan të lirë dhe të begatë, por vendet e rajonit duhet të varrosin përgjithmonë urrejtjen, kriminalitetin, lakminë dhe despotizmin, është mesazhi i ndihmës-sekretares amerikane të shtetit, Victoria …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!