RAJONI

Nuland: Korrupsioni e keqja e Ballkanit

Nuland ka nisur një vizitë zyrtare në rajon, që përfshin Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë. Shtetet e Bashkuara mbështesin një Ballkan të lirë dhe të begatë, por vendet e rajonit duhet të varrosin përgjithmonë urrejtjen, kriminalitetin, lakminë dhe despotizmin, është mesazhi i ndihmës-sekretares amerikane të shtetit, Victoria …

Lexo më shumë