RAJONI

Radhë të gjata në Kapshticë

Për shkak të problemeve në sistemin Tims dhe shkëputjes së herëpashershme të internetit, në Doganën e Kapshticës janë krijuar radhë të shumta në dalje të Shqipërisë. Ndërkohë në hyrje radhët janë më të pakta. Problemi është shfaqur paraditen e se enjtes, duke bërë që njerëzit të presin në radhë edhe …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!