Ballina / RAJONI (page 192)

RAJONI

Zhbllokohet pasuria e Milosheviqit

slobodan-millosheviq

Bashkimi Evropian ka suspenduar dispozitën me të cilën familjes Milosheviq – Borislavit, Slobodanit, Mirjana Markoviqit, fëmijëve të tyre Maria dhe Marko si dhe nuses Milica Galiq – u ishte ngrirë pasuria në vendet e BE-së. Pos familjes Milosheviq, njofton Kurir, në listën për shkrirjen e pasurisë janë edhe shtatë personae: …

Lexo më shumë

Ja emrat e ambasadorëve të rinj…

Në tavolinën e Presidentit Bujar Nishani kanë mbërritur emrat e tre kandidatëve për ambasadorë në 3 nga vendet më të rëndësishme ku Shqipëria ka përfaqësitë diplomatike. Bëhet fjalë për ambasadën në SHBA nga ku largohet Gilbert Galanxhi e do zëvendësohet me Floreta Luli-Faber, aktualisht Drejtore Ekzekutive e Dhomës Amerikane të …

Lexo më shumë