RAJONI

Maqedoni, Ivanov pengon emërimin e ambasadorëve shqiptarë

Presidenti maqedonas Gjorgje Ivanov është bërë pengesë për emërimin e ambasadorëve të rinj shqiptarë nga Maqedonia. Aktualisht, vendi përfaqësohet vetëm nga një ambasador shqiptar në botë, që është i emëruar në Danimarkë. Ndërkohë, shtatë vende të tjera, si Bosnje e Hercegovina, Zvicra, Polonia, Katari, Norvegjia apo Franca, ku shqiptarët duhet …

Lexo më shumë

Debat rreth vlerësimeve të Venecias

Tirana

Reforma në Drejtësi, opozita: Komisioni i Venecias çmontoi skemën e kapjes politike. Kryetari i Komisionit të Reformës, Xhafaj: Sfidoj cilindo që thotë se është rrëzuar ndonjë nga nenet e dërguara për opinion zyrtar. Në Shqipëri opozita dhe drejtuesi i komisionit të posacëm parlamentar për reformën në Drejtësi Fatmir Xhafaj,i bënë …

Lexo më shumë