RAJONI

Debat rreth vlerësimeve të Venecias

Tirana

Reforma në Drejtësi, opozita: Komisioni i Venecias çmontoi skemën e kapjes politike. Kryetari i Komisionit të Reformës, Xhafaj: Sfidoj cilindo që thotë se është rrëzuar ndonjë nga nenet e dërguara për opinion zyrtar. Në Shqipëri opozita dhe drejtuesi i komisionit të posacëm parlamentar për reformën në Drejtësi Fatmir Xhafaj,i bënë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!