Ballina / RAJONI (page 170)

RAJONI

Drejtësia, Venecia: Pak çështje për t’u zgjidhur

kufiri kosove shqiperi

Ekspertët: Reforma në rrugën e duhur. Emërimet nga parlamenti, “si 3/5 dhe 2/3 brenda standarteve, por nevojitet mekanizmi zhbllokues. Ndërprerja e mandatit të Prokurorit të Përgjithshëm, “vlerësimi në opinionin përfundimtar”. Në Shqipëri ekspertët e Komisionit të Venecias vlerësuan pozitivisht punën e bërë për projektin e ndryshimeve kushtetuese në kuadër të …

Lexo më shumë