Ballina / RAJONI (page 160)

RAJONI

Drejtësia, Venecia: Pak çështje për t’u zgjidhur

Ekspertët: Reforma në rrugën e duhur. Emërimet nga parlamenti, “si 3/5 dhe 2/3 brenda standarteve, por nevojitet mekanizmi zhbllokues. Ndërprerja e mandatit të Prokurorit të Përgjithshëm, “vlerësimi në opinionin përfundimtar”. Në Shqipëri ekspertët e Komisionit të Venecias vlerësuan pozitivisht punën e bërë për projektin e ndryshimeve kushtetuese në kuadër të …

Lexo më shumë

Daçic në Tiranë: T'i zbusim raportet politike me Shqipërinë

Ministri i jashtëm serb,Ivica Dacic gjatë takimit tripalësh në Tiranë, Shqipëri- Itali- Serbi, me minisrat  e këtyre shteteve, u shpreh për një zbutje të marrëdhënieve politike më Shqipërinë, duke shmangur mungesën e stabilitetit politik. “T’i zbusim marrëdhëniet tona nga ana politike dhe do të vazhdojmë me përpjekjet tona, dhe në këtë …

Lexo më shumë