RAJONI

Shihni çka ka ndodhur sot në Kroaci

Njerëzit në pantallona të shkurtra duke u përpjekur për të pastruar copat e breshrit e cila kishte bllokuar automjetet e tyre në rrugë Temperaturat vetëm për disa minuta kanë rënë në mënyrë drastike në dhjetë gradë Celsius. Breshër i fuqishëm gjithashtu edhe dje goditi bregdetin italian rreth vendit Grotomare, e …

Lexo më shumë

Alarmon KEK-u: Rezervat e qymyrit po harxhohen

Në mbledhjen e Qeverisë së Republikës Kosovës, të mbajtur më 21 korrik 2017, kryeministri në detyrë Isa Mustafa, kishte paralajmëruar se KEK-u mund të ndalojë së prodhuari energji elektrike, shkaku i problemit me shpronësimin e pronave në Hade dhe Shipitullë. E zv. ministri nga Ministria e Planifikimit Hapësinor, Mendim Rugova, kishte deklaruar …

Lexo më shumë