RAJONI

Jovanoviq: Kurti nuk është kërcënim për Serbinë, është mundësi

Politikani serb dhe njëherit lideri i partisë LDP, Çedomir Jovanoviq, ka deklaruar se “rezultatet e zgjedhjeve në Kosovë i sheh si nevojë për rifreskim të skenës së brendshme politike në Kosovë, por edhe në marrëdhëniet me Serbinë”, shkruan B92. Sipas Jovanoviqit, Kosova ka treguar shkallë të lartë të kulturës demokratike …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!