fbpx

Qytetet më të ftohta të botës

Ekzistojnë disa zona dhe qytete të cilat janë më të ftohtat në botë.

Nga Kanadaja në Kazakistan, këto janë qytetet më të ftohta në botë, të renditura nga më të ngrohtat në të ftohtë bazuar në temperaturën mesatare të janarit.

Astana, Kazakistan -14.2 gradë celsius

International Falls, Minesota, Shtetet e Bashkuara -15 gradë celsius

Ulaanbaatar, Mongoli -24.6 gradë celsius

Barroë, Shtetet e Bashkuara -25 gradë celsius

Yelloëknife, Kanada -27.9 gradë celsius

Norilsk, Rusi -30 gradë celsius

Yakutsk, Rusi -40 gradë Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.