beogradasit ndihmojne furrtarin shqiptar

Qytetarët beogradas i dalin në ndihmë furrtarit shqiptar

Para një jave në këtë vend, grupet ekstremiste kanë protestuar, me simbole dhe këngë nacionaliste, pasi që vëllai i pronarit të furrës në profilin e tij në Facebook ka postuar një foto duke bërë simbolin e Shqiponjës.

Por tani, shumë qytetarë kanë ardhur për të përkrahur pronarin e furrës “Roma” Mon Gjuraj.

"BYREKU I SOLIDARITETIT"

"BYREKU I SOLIDARITETIT"

Posted by RTK on Saturday, May 4, 2019

Ai është shqiptar nga Kosova, i cili para tete vite ka ardhur nga Zvicra në Beograd. Gjuraj ka kërkuar falje publikisht për foton, mirëpo pas protestës dhe kërcënimeve ai  ndihej i fiksuar. Në ndërkohë institucionet kanë reaguar dhe policia i ka dhënë atij mbrojtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.