Ballina / Galeria / Quhet porta e qiellit, a e dini pse?
porta e qiellit, Kinë

Quhet porta e qiellit, a e dini pse?

Mali Tianmen Shan quhet ndryshe edhe si mali i parajsës.Ndodhet tetë kilometra larg nga qyteti Zhanjiajie.

Nuk është e lehtë të arrish në këtë shpellë natyrale, me qindra vite erozioni përmbajtje.

999 shkallë duhet të kalosh që të arrish në maje të saj.

Gjëja më e mrekullueshme për këtë arkitekturë natyrore është se formimi i saj nuk ka ndryshuar përgjatë kohës, ngaqë kinezët e kanë regjistruar atë gjithmonë.

Sipas dokumenteve, në kohën e tre mbretërive, ata gjithnjë kanë thënë se gropa është formuar në një moment të vetëm, ndërsa një pjesë nga shpella e madhe rastësisht kolapsoi.

Ky vend është shumë i bukur dhe këtu mund të përjetoni një eksperiencë unike, nga që toka, fusha, malet, muret, gjithçka është një mrekulli.

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.