Ballina / KOSOVA / Qeveria miratoi ndryshimet në Ligj: Së shpejti edhe fëmijët me letërnjoftim
leternjoftimet

Qeveria miratoi ndryshimet në Ligj: Së shpejti edhe fëmijët me letërnjoftim

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për letërnjoftim, më kërkesë të ministrit të Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa.

Me aprovimin e ndryshimit dhe plotësimit të këtij ligji, nuk ka nevojë më të pritet që një individ të ketë 16 vjet për të pasur të drejtë për t’u pajisur me letërnjoftim.

Prej tash, të drejtë për letërnjoftim kanë të gjithë personat, përfshirë edhe të porsalindurit. Ndryshe, koncept dokumenti për letërnjoftim ishte parashikuar në planin vjetor të Qeverisë për vitin 2018.

@Fluidi

Provo po ashtu

konferenca e paqes

20 vjetori i Konferencës së Paqes për Kosovën, e cila i parapriu bombardimeve

20 vite më parë në Paris, përfundoi Konferenca ndërkombëtare e paqes kushtuar Kosovës, ku Kosova …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.