Qeveria e shkarkon Sekretarin Betim Reçica, cakton Izedin Bytyçin në këtë post

Në Mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës po bëhen zëvendësimet të sekretarëve të disa ministrive.

Është larguar nga pozita e sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica.

Ministri i Infrastruktutës, Lumir Abdixhiku, ka propozuar Izedin Bytyqin për sekretar të Përgjithshëm të MI’së.

Qeveria vendosi që Bytyqi, i cili ka qenë sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, të bëhet sekretar në Ministrinë e Infrastrukturës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.