fbpx

Qeni sa një këpucë !

Qeni më i vogël në botë i cili jeton është një femër që i takon familjes Chihuahua.

Ajo quhet Milly dhe është e vogël sa një këpucë, gjatësia e saj përshkon 9.65 cm, e vjen nga Puerto Rico.

Emri i plotë i qenit më të vogël në botë është Miracle Milly dhe është e lindur më 1 dhjetor të 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.