Ballina / Galeria / Pylli i “fosileve të gjalla”
druri fosil

Pylli i “fosileve të gjalla”

Pyjet e Ziarat në Pakistan, supozohet të jenë ndër pyjet më të vjetra.

Të shpërndara në diku 110 mijë hektarë dhe nuk kanë qenë asnjëherë pjesë e ndonjë studimi dendralogjik. Sipas një raporti të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkeologjisë në Pakistan. Të paraqitur në prillin e vitit 2016, drunjtë në këto pyje mendohet se janë mijëra vjeçare dhe prandaj kanë marrë edhe emrin “fosile të gjalla”, njofton BBC.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.