Puplat

Puplat dhe parashikimi i së ardhmes

Llojet e ndryshme të personaliteteve identifikohen dhe klasifikohen sipas parametrave të ndryshëm dhe disa hulumtime psikologjike e kanë bërë këtë edhe në bazë të teorisë së ngjyrës dhe formës.

Për këtë arsye, ne kemi zhvilluar një test të thjeshtë për të përcaktuar se çfarë lloj personaliteti është i juaja, ju vetëm duhet të zgjidhni një nga katër puplat që shfaqen në imazhin dhe kjo do të ju tregojë se si jeni.

Pupla A

Keni shumë për të qenë mirënjohës. Merrni disa minuta dhe jini mirënjohës për çdo fushë të jetës suaj. Dashuri, shëndet, miqësi, anën shpirtërore dhe financiare. Kur përqendrohemi në atë që bëjmë, mund të njohim sa fort kemi punuar për ta arritur këtë. Pra, ndaloni, reflektoni dhe argëtohuni. Kjo është një shenjë shumë pozitive për sot.

Pupla B

Është një moment i lëvizjes. Nëse jeni duke planifikuar një pushim të merituar, duke vendosur për mundësitë e reja të karrierës, duke ndryshuar shtëpitë ose duke larguar besimet, është koha për të lëvizur energjinë brenda apo rreth jush.
Ndryshimi dhe lëvizja do të jenë pozitive, prandaj mendoni seriozisht për atë që dëshironi … dhe bëjeni atë realitet.

Pupla C

Udhëzuesit dhe engjëjt tuaj janë rreth jush për të ndihmuar në lirimin e emocioneve, mendimeve apo sjelljeve që mund t’ju pengojnë mentalisht nga nivelet fizike, emocionale ose shpirtërore.
Mohimi i dhimbjes nuk e bën atë të shkojë larg dhe tani ju jeni mjaft të fortë për ta shëruar dhe për të hequr atë qafe. Merrni pak kohë për të medituar ose thjesht rri duarkryq dhe qetësohuni.
Lejo shërimin e dashurisë dhe të dritës të rrjedhë përmes jush dhe t’ju lejojë të largoni ndjenja të padëshiruara.

Pupla D

Jeni një artist me një imagjinatë dhe ndjeshmëri të madhe. Për fat të keq, nuk jenë gjithmonë në gjendje për të realizuar vizionet tuaja, kështu jeni vazhdimisht në kërkim për mjetet dhe metodat që ju lejojnë për të shprehur veten.
Shpesh nuk i kushtoni vëmendje detajeve të ditës suaj. E pengesa më e madhe përpara se të arrini sukses është frika që bota nuk të kupton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.