fbpx

Publikohen emrat e disa diplomatëve dhe lidhjet e tyre (emrat)

Vjosa Osmani vendosi që të kthejë katër konsuj të përgjithshëm, pasi u bë e ditur se djali i deputetit Haxhi Shala u emërua si i tillë në Pragë.

RTV Dukagjini ka publikuar sot një listë me emrat e disa prej personave që punojnë në shërbimin diplomatik të Kosovës.

Kjo është lista me emrat e publikuar. Kjo listë nuk është e plotë dhe përbën vetëm një pjesë të punonjësve në ambasadat e konsullatat e Kosovës.

Nga emrat e përmendur më poshtë dominojnë personat me lidhje të fuqishme politike, kryesisht të PDK-së dhe LDK-së, si dhe familjarë të personaliteteve të njohura të Kosovës.

Debati për ate se si janë punësuar apo emëruar njerëzit në sektorin e diplomacisë  së Kosovës erdhi pas publikimit të lajmit për emërimin konsull të djalit të deputetit Haxhi Shala dhe vendimit të UD presidentes Vjosa Osmani për shkarkimin e 4 konsujve.

Në listën e publikuar nga TV dukagjini figuron edhe bashkëshorti i Osmanit, por ai dje ka shpjeguar se ai ka punuar gjatë në MPJ, madje shumë vite pasra se të njihej me Vjosa Osmanin. /infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.