5 karakteristika

Psikologu Lavak: Kështu përvetësohen meshkujt

Psikologu 53 vjeçar, Blake Lavak, pretendon se ka zbuluar metodat që ndihmojnë çdo femër që të përvetësojë mashkullin e ëndrrave brenda 60 ditësh! 

Në manualin e tij, “Own that guy on 60 days” (Bëje për vetë çdo mashkull për 60 ditë),  Lavak kishte shkruar se ‘dëshmi e suksesit të formulës së tij janë shumë rasts si çifti i Wallis Simpson dhe Mbretit Eduardi VIII.

Ku gabojnë femrat dhe çfarë duhet të bëjnë?  

Ja çfarë beson Lavak, që ka studiuar botën e meshkujve të shkurorëzuar pas 15 vjet bashkëjetese me partneren:

 Femrat gabojnë kur luajnë rolin pasiv,  apo kur presin thirrjen telefonike, e cila mund të mos ndodhë kurrë. Femrat janë ato që duhet të marrin iniciativën, ta ftojnë të preferuarin, të flenë me të, të përqëndrohen në te./infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.