PSIKOLOGJI

E folura me veten rrit shkathtësitë

E folura me vetën shpesh herë konsiderohet si cmenduri, por disa studime konstatojnë se në jetën e përditshme të flasësh me vetëvetën ju bën mirë. Studimi i zbuluar në Universitetin e Pensilvanise dha përfundimin se kjo mënyrë e të folurit shpesh ndihmon në përmirësimin e kujtesës, si dhe rritjen e përqëndrimit. Ky …

Lexo më shumë

Cka i karakterizon milionerët

euro paga

Kompanitë që vlerësojnë sjelljet e njerëzve dhe të arriturat e tyre në fushën financiare kaë dalur me listën e ‘disa karakteristikave që janë të përbashkëta për shumicën e milionerëve’. Punë e rëndë dhe në orare të gjata, arsimim kontinuel, investim I zgjuar, riskant dhe të drejtpërdrejt…Këto janë disa nga tiparet …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!