fbpx

PSIKOLOGJI

Somnabulizmi apo ecja në gjumë. Masat për zbutjen e tij

Somnabulizmi

Keni dëgjuar për somnabulizmin? Ecja në gjumë – somnambulizmi është një çrregullim i cili ka shërbyer si temë interesante në shumë filma të vizatur dhe artistikë. Fatkeqësisht, në realitet somnambulizmi mund të shkaktojë fatkeqësi, dhunë, madje edhe vdekje. Shkaku i këtij çrregullimit ende nuk dihet mirë. Fatmirësisht, somnambulizmi në shumicën …

Lexo më shumë