PSIKOLOGJI

Psikologjia e Modës

psikologjia e modes

Secili që ka ndier rritje të vetëbesimit kur ka veshur një palë rroba apo këpucë të cilat  e/i kanë pëlqyer, kupton se ajo cfarë veshim lidhet direkt me atë se si ne ndihemi. Shkruan: Ulpiana Lama Që nga fëmijëria ne kemi mësuar se cilat rroba janë të përshtatshme ose të …

Lexo më shumë

Somnabulizmi apo ecja në gjumë. Masat për zbutjen e tij

Somnabulizmi

Keni dëgjuar për somnabulizmin? Ecja në gjumë – somnambulizmi është një çrregullim i cili ka shërbyer si temë interesante në shumë filma të vizatur dhe artistikë. Fatkeqësisht, në realitet somnambulizmi mund të shkaktojë fatkeqësi, dhunë, madje edhe vdekje. Shkaku i këtij çrregullimit ende nuk dihet mirë. Fatmirësisht, somnambulizmi në shumicën …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!