PSIKOLOGJI

Sa duhet të flenë adoleshentët ?

adoleshentet

Përveç konsumimit të ujit, gjumi është një tjetër aktivitet thelbësor që mjekët shprehen se çdo individ duhet t’i kushtojë vëmendje. Këshillohet që çdo person të flejë të paktën 7 orë gjumë, por sipas ekspertëve mjaft e rëndësishme është edhe koha e gjumit. Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar …

Lexo më shumë

UP hap faqe psikoedukuese për shëndetin mendor gjatë pandemisë

UP, universiteti i prishtines

Departamenti i Psikologjisë i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kanë lansuar sot, faqen shendetimendor.uni-pr.edu. që synon të ofrojë video psikoedukuese për shëndetin mendor dhe ruajtjen e tij gjatë pandemisë COVID-19. “Situata e fundit e krijuar me pandeminë COVID-19 dhe masat e marra si kufizimi i lëvizjes, mungesa e kontakteve sociale, …

Lexo më shumë