PSIKOLOGJI

Mëso si kthehet vetëbesimi

Pak më shumë besim në vetvete, përvojë dhe guxim mund t’ju ndihmojnë për të afirmuar personalitetin tuaj. Dëshironi të rigjeni vetëbesimin dhe të përballoni jetën me më shumë vetëdije? Atëherë hidhuni një shikim këtyre 7 këshillave: Krijoni kontakte Kjo do t’ju ndihmojë dhe do t’ju fuqizojë që të gjeni mënyrat …

Lexo më shumë

Si të fitoni respektin e fëmijëve

Respekti nuk fitohet dot me urdhra dhe komanda, edhe pse shumë prindër e provojnë pikërisht këtë. Mos gaboni më. Ekzistojnë mënyra për t’i detyruar fëmijët që t’ju respektojnë. Respektoni fëmijët: edhe pse kjo qasje mund të ndryshojë nga fëmija në fëmijë, mos i fyeni apo turpëroni. Nëse doni t’ju respektojnë, …

Lexo më shumë