Ballina / PSIKOLOGJI (page 18)

PSIKOLOGJI

Kështu mund ta largoni ankthin

“Përpos përzgjedhjes së gjësendeve të shëndetshme ushqimore, konsumimit të sasive të mjaftueshme të lëngjeve dhe evitimit të kafeinës dhe alkoolit, ekzistojnë edhe metoda të tjera për largimin e ankthit me anë të ushqimeve”, thotë ekspertja, dr. Uma Naidoo. Studimet kanë treguar sesi karbohidratet e komplikuara metabolizohen më ngadalë, duke ndihmuar …

Lexo më shumë