Ballina / LIFESTYLE / Pse vazhdimisht ndihemi të lodhur

Pse vazhdimisht ndihemi të lodhur

Mungesa e gjumit, veprimtaria sportive, aktiviteti fizik mund të na shterojnë energjitë, por nëse prej kohësh ndiheni të fjetur, pa energji dhe fuqi, atëherë jeni prekur nga sindroma e lodhjes kronike.

Sipas një studimi të publikuar në revistën “Frontiers in Endocrinology”, ky problem lidhet me nivelet e ulëta të një hormoni të quajtur triiodotironinës (T3) dhe nivelet e hormonit stimulues të tiroides (TSH).

Rezultatet bazohen në ndjekjen e 98 pacientëve me sindromën e lodhjes kronike, që janë rekrutuar nga një klinikë në Amsterdam

Sëmundjet si: Anemia, hiperaktiviteti i tiroideve, diabeti, depresioni artriti reumatoid mund të na krijojnë gjendje debulese duke na shteruar energjitë.

@Fluidi

Provo po ashtu

Qyteti më me gjelbërim në planet

Qyteti më me gjelbërim në planet

Qyteti më i gjelbëruar në plantin tonë është Praga, përveç se është tejet i bukur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.