jenifer lopez, body, ushqimi

Pse mbetet kaq e re Jenifer Lopez

Cilat janë tri ushqimet që ajo nuk I konsumon për një shëndet të mirë

Mund të keni parë  foto të ndryshme të Jennifer Lopezit në Instagram të shfaqura me  muskuj dhe me një bark të shesht, dhe shpesh keni pyetur se si mundet të duket kaq e bukur dhe e re pavarësisht që  ajo është mbi 50 vjeç.

Ka një ditë tejet të ngarkuar por ajo kurr nuk konsumon ushqime të shpejta “Unë gjithmonë konsumoj ushqime të shëndetshme, si fruta dhe perime të cilat i marr me vete kudo” ka thënë Lopez.

Përveç kësaj ajo thotë që nuk ia jep vetes knaqësinë të konsumojë  këto tre gjëra: “Unë nuk pi alkool, duhan apo kafe”, ka thënë ajo për UsWeekly. ”Më pëlqen kafeja por jam gjithnjë pa kafeinë”.

“Proteina është numër një për mua, më ngop dhe ndjehem e tillë për një kohë të gjatë” ka thënë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!