Ballina / LIFESTYLE / Fun / Pse macet e urrejnë ujin?
macet

Pse macet e urrejnë ujin?

A e dini pse macet e urrejnë ujin?

Arsyeja kryesore përse macet nuk e duan ujin është thjesht nga evolucioni.

Macet shtëpiake kanë prejardhje nga macet e egra arabe, të cilat kishin pak ambiente me ujë, kështu që macet nuk kishin asnjë interes të notonin pasi nuk kishte asnjë avantazh evolucionar për to.

Pasi macet janë zbutur përsëri kanë ruajtur shumë karakteristika nga jeta e tyre e dikurshme në natyrë dhe mes kafshëve të egra.

Lagështia është e barabartë me ulje të lëvizshmërisë, të cilën një mace e shqetësuar për sigurinë e saj do ta shmangte si murtaja.

Provo po ashtu

5 thënie inspiruese kur jeni gati për të hequr dorë

5 thënie inspiruese kur jeni gati për të hequr dorë

Le ta pranojmë, të jesh pronar biznesi është e vështirë. Ju nuk do të fitoni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.